Tuesday, March 15, 2011

Kem STAR 2011 di SMKB

Baru-baru pada 10-12 Mac aku ada menjalani kem STAR (Step Toward Ambitious Realization) yang dianjurkan oleh budak-budak UMK kat sekolah aku,Oh! Memang best! 


Aku mula-mulanya masuk dalam kumpulan HYDRA...lepas tu diorang tukar,aku jadilah kumpulan CETUS pulak...
Dalam kumpulan CETUS ni ada 19 ahli...malas lah nak sebut,banyak sangat..Pada mulanya kami asyik kalah je dalam pelbagai aktiviti yang dibuat bak kata ore klate "buleh nombor gubak sokmo!"
Ahh!Malu rasanya jadi kumpulan yang sentiasa dapat no last ni tau tak?!

Tapi akhirnya kumpulan kami menang gak dalam aktiviti explorace!Dapat no 1 pulak tu! Huh,apalagi...senyum sampai telingalah bila dapat no 1 ni.......memang rasa happy sangat-sangat masa tu! Kenangan yang paling indah bagi aku!

Kalau budak-budak UMK buat kem lagi kat sekolah aku...aku akan menyertai kem tu! PASTI! Memang best...! Tak boleh nak lupakan kenangan yang sungguh manis ni  ^O^